tirsdag den 16. juni 2009

SAVE THE PLANET!

Så artikel på dr.dk

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/06/04/151739.htm

så artikels titel "Kvinde ramt af måge med 100 km/t" : uimodståelig læsning.

Så dog en på grænsen til facistisk attitude i artikel. Artikel tog kun hensyn til kvinde. Kvinde var ramt af måge i ansigt under forlystelse og var sluppet med skrammer. Måge døde. Følte antisympati overfor mågen. Ville gerne tage dennes parti.

Følte at mange måger måtte være forargede som selv. Mente ikke begge sider af historie var repræsenteret, og ville påtage ansvar for dette. Måge-side artikel ville lyde;

MÅGE RAMT AF ANSIGT MED 100 KM/T

-af M. Hævder

En måge blev forleden under en flyvetur over tivoli pludseligt ramt af et kvindeansigt.


Mågen fløj over den nye forlystelse Vertigo i Tivoli da et kvindeansigt med 100 km/t uden videre varsel torpederede ind i mågen.

"Det er ikke noget vi ser ofte, denne slags ulykker," siger mågernes talsmand i et interview "det overrasker os meget at det kan ske, og det er meget tragisk for mågens familie!"

Sammenstødet blev fatalt for mågen. Ansigtet kunne gå derfra uden alvorlige kvæstelser og varige mén.

Spekulationer om hvorvidt sammenstødet har været et selvmordsforsøg fra mågen eller om mågen har været involveret i den menneskefjendske organisation "WWKM" (Worldwide Kamikaze Måger, red.) er blevet manet i jorden. "Der er intet belæg for påstandende, efter alt synes dette blot at være en tragisk ulykke." udtaler mågernes talsmand.

Ulykken kan vække debat om der bør tages yderligere forbehold overfor faren ved menneskeansigter.



Status; moralsk meget bedre!

Ingen kommentarer: