onsdag den 16. juni 2010

Chillout Zone

Sad pt. i eksamens periode. Kunner derfor mærke begyndende spændthed over eksamen netop denne torsdag (morgendagen) samt fredag (24-timers eksamen var dette). Skulle trække emne til historie torsdag og til eksamination fredag.

Havde i nat haft forfærdelig drøm. Havde drømt at ej havde været oppe torsdag for at trække emne, men var taget i byen torsdag aften og derfor var stået op fredag, ganske uforberedt, uden end at vide hvilket emne skulle op i.

Var da vågnet af drøm, ganske stresset, og havde tjekket ur for at se tid, da jo skulle op og trække klokken 8:00. Så at ur viste 8:12.

Var gået i panik, sprunget ud af seng, smidt nattøj, hoppet i første og bedste par bukser som lå på gulv, og havde mens kæmpede krop ned i disse med anden hånd ringet til skole for at panisk melde sene ankomst.

Fik ringet op og forklaret kontordame at altså var sent på den men var på vej og kom lige om lidt, og alt andet lignende.
Dame havde undret sig, og venligt sagt at der dog ikke var blevet nævnt mangel på eksaminander denne dag. Denne havde derfor tjekket skema for selv. Og set at først var i morgen at skulle op.

Var blevet ganske lettet. Og pludseligt klar over komplette tåbelighed.

Havde fuldt ud været klar over at skulle op TORSDAG. Var bare vågnet i stress og havde troet at VAR torsdag, og undret meget over at ej havde sat alarm.

Panik var ovre. Skulle starte eksamen i morgen.
Havde allerede nu sat alarm. Denne gang var det ikke en øvelse.


Status; single og... distræt? Ikke et ord fra egen ordbog!

Ingen kommentarer: