søndag den 13. december 2009

Ekstra jule-returret; kan byttes til 24. januar!


Havde haft surrealistisk weekend!

Var stået op klokken 8 fredag. Havde gået Lucia optog, og skrevet smule på opgave. Var om aften taget ned til veninde og havde haft sjoveste forfest med katte og juleøl.

Var da taget videre på druk. I øjeblik hvor stak 12 julekugler i taske, og veinde kastede potteplante ned ad trappeopgang, før overhovedet kommer ind til planlagte arrangement, burde tanke "måske vi burde tage hjem" muligivs have ramt. Dette gjorde denne ikke, og morede sig kun bravt over dette (og gjorde stadig dette).

Var da kommet ind og havde set menneske som skyldte selv 30 kr. Havde konfronteret denne, og havde åbenbart været meget truende. Efter nogen diskussion endte i hvert fald med at denne ikke blot betalte entré, men også gav selv 50kr. BONUS!

Havde fået alt for mange øl, og havde danset med velour på hoved med veninde. Havde ikke sovet hele denne nat. Men havde leet meget.

Var næste dag taget hjem for at sove, men havde ikke kunnet dette. Opgave sove-projekt for at lave enorm røvfuld ris ala mande til julefrokost senere denne aften.

Havde tanket juleøl og sprut og var taget til julefrokost i Rødkærsbro. Havde danset rundt med bind i hår, og havde moret sig fantastisk. Havde røget stads som smagte af ristet røv, og havde nydt dette.

Havde været i alt for festligt humør til chill-stemning som var faldet over julefrokost, og var taget i by i Viborg med veninde. Havde med rensdyr ører og flot fisse-synkrom dans holdt fest kørende til halv syv søndag morgen.

Var da kørt TILBAGE ud til sted længere ude end Rødkærsbro for at sove. Havde følt dette var det optimale valg. For at krydre eksistens lidt.

Var kommet hjem til Viborg omkring 13:00 søndag. Havde hverken været træt eller haft tømmermænd.

Kunne kun kalde dette surrealistisk og optimal weekend! Forstod ikke helt at ikke var død af druk og søvnmangel. Men var okay med dette!

Status; hygger sig i den magiske juletid!

Ingen kommentarer: