onsdag den 2. december 2009

Remember this kids; helmets are for pussies!


Havde nok haft værste uge i mandsminde. Og dette var sørgeligt at kunne sige dette allerede i dag, da kun var nået til onsdag.

Var i går vågnet op og havde skippet første time da føltes utilpas. Havde op ad dage følt sig bedre tilpas, og var cyklet afsted mod skole for at nå sidste time, dog lidt sent på den.

Var cyklet i rimelig hast, og var nået til vej. Så stor lastbil komme kørende på vej på tværs, og bremsede. Cykel fortsatte, og trak da anden håndbremse. Cykel fortsatte stadig, og opfattede da at bremser fungerede fint, men vej var isglat! Fortsatte fremad mens cykel skred ud og endte med det uundgåelige styrt.

Styrt stoppede dog ikke da havde ramt jord, men kurede yderligere 2 meter hen ad asfalt med ansigt og alt der fysisk befinder sig på højre kropshalvdel.

Da endelig havde endt rejse fremad langs solide underlag, var endt halv meter fra større vej. Orkede blot ikke at oprejse krop af ren og skær elendighed!

Da endelig kom op stod to damer og kiggede forskrækket! Disse spurgte om var okay, om var kommet til skade, om havde brækket noget. Kunne kun sige nej, da ikke mente dette. Kiggede ned ad selv og så til store overraskelse at ikke havde hul i hverken jakke, leggins eller hoved!

Takkede damer for at spørge ind og sikre okay-hed. Alt i alt var alt fint, lige indtil dame vælger at fyre kommentar af "Ja det er spdan noget der kan få en til at overveje at købe en cykelhjelm!"
Følte blot at denne kommentar var super unødvendig, for ikke at nævne komplet provokerende, thi nok slet ikke gad høre netop dette som stod og var voldsmadret i hele krop, sent på den, og generelt i ret skod humør!

da endelig nåede op til skole, blødende, øm og fuld af sand/salt, erfarede at time ville blive "studér selv" time, da lærer skulle forberede andre opgaver. Følte på mange måder at fremmøde var spildt, og at havde risikeret liv og lemmer for intet.

Status; single og endnu øm fra styrt..... men muligvis med karriere som stuntman/woman?!

Ingen kommentarer: